Om vi befinner oss hängande i ett tomt rum känner vi inte att vi finns.

Däremot, när vi kommer in i sociala sammanhang, en klapp på axeln, ett handslag en kram... Eller går i naturen, den mjuka mossan under fötterna, sanden på stranden och stenen vi sitter på. Alla är de viktiga ingredienser i vår perception och för vår upplevelse av oss själva. Genom beröring bekräftar kroppen för oss att vi finns och är en del av allt. Ett barn som ofta blir kärleksfullt berört visar mer empati när det blir äldre än ett barn som vuxit upp där beröring inte förekommer.. Jag tror dock att man kan "väcka" kroppen vid vilken ålder som helst.

Beröring på djupet.

100% närvaro är nyckeln till att släppa loss beröringens helande kraft. Först då når beröringen ner på djupet och in i vävnaderna och väcker det som somnat där. Detta tar jag fasta på i mina behandlingar. Inga mekaniska rörelser eller förutbestämda mönster förekommer. Allt sker helt intuitivt och mjukt. Genom att beröringen når så djupt in har den avslappnande, avstressande och också smärtstillande verkan.

Riktar upp energiflödet.

I mina behandlingar riktar jag även upp energiflöden. Flöden som avvikit från sina banor och skapar obalans, hittar rätt igen och börjar återigen understödja kroppsfunktioner och sinne.
Robert Wahlström
Jag tar emot hemma hos mig i Dalhem på Gotland, eller om ni vill, hemma hos er. Fastlandsturer sker titt som tätt. Då oftast till Stockholmsområdet, men det kan också bli aktuellt med andra platser.

Om ni har frågor, skicka dem via kontaktformuläret på kontaktsidan.
Några synpunkter på behandlingen..


V. skriver så här:

"Det här är rakt av den bästa behandling jag upplevt, och jag har provat många. Den mjuka, varsamma och respektfulla beröringen, är på alla plan helande, välgörande och avslappnande. Kroppen kommer till ro och känns full av flöde och energi på ett skönt och vilsamt sätt. Det är en helt och hållet fridfull och fredlig behandling, inget pressande på eller manipulerande av kroppen förekommer, all beröring är följsam, len och varm. Behandlingen är så genuin, så förankrad i nuet och det intuitiva varat, att den är unik."
..och så här skriver J.

"Jag sätter mig upp. Är det så här det ska kännas!? Känslan som dyker upp är att det är ”tyst” i kroppen. Hela kroppen hör ihop och varje cell är helt nöjd. En otrolig vila infinner sig. Kroppen får en möjlighet att vila en stund, en stund utan smärta. En stark känsla av att vara, vara hel, i samklang med universum. Det är lätt att djup andas. Trycket över axlarna är borta. Känns som om kroppen kan ta till vara allt syre som strömmar ner i lungorna, av sig själv. Beröringen under behandlingen känns både på huden och på djupet. Tekniken känns som lugn och avslappnande. Verkar på djupet genom inkännande mjuka händer. Och i en känsla av tillit. Tillit till att kroppen vet hur det ska vara, men den behöver lite hjälp med att komma ihåg.